vineri, 22 ianuarie 2010

Thailanda - intro

Cam de vreo 5 luni cochetez cu ideea de a calatori in Tailanda pe o perioada nedeterminata. Si cum, in toate actiunile pe care le incepi exista un gest care marcheaza inceputul aventurii, la mine gestul a fost luatul de la Carturesti al ghidului Lonely Planet cu Taialnda. Iar prin decembrie, toate au inceput sa curga de la sine - bilet, viza, cumparatori, liste, bagaje si gata - avion, Turkish pana la Istanbul, Emirates pana la Dubai si apoi Bangkok. 18ore in total. Mi-am rezervat prima noapte la un hotel in Bangkok prin agoda.com, si cam atat.
Pe cursele Emirates m-am simtit chiar rasfatat - masa cu 3 feluri, bauturi, interactive entertainment system, si cam tot ce vezi prin filme...
In aeroport in Bangkok mi-a venit rucsacul de la cala cu un fermoar si niste tridenti deschisi "accidental", dar se pare ca un prosop si niste chiloti, ca sa nu zic lenjerie, n-au prezentat niciun interes. Oricum, de fiecare data cand zbor ma minunez de ce li se intampla bagajelor. De data asta au reusit sa indoaie o intaritura de dur-aluminiu de la rucsac (e foarte tare, pe cuvant...). Am facut o mica si inutila sesizare, si mi-am vazut de drum. Adica de taxi, pana la hotel, care a avut un pret decent si rugaciuni budiste la radio.
Zilele urmatoare continui cu Bangkok si cu poze.

3 comentarii:

Julianna spunea...

Salutare, tot eu sunt! Si eu tot la Rambuttri Village mi-am luat cazare - e ok? si se ajunge usor de la aeroport? Mersi frumos, Iulia

izmana pe calator spunea...

Depinde de ce asteptari ai. Eu am vrut o camera cu baie in care sa pot sa dorm, fara alte pretentii. Am vazut multe comentarii negative, dar singurul defect pe care l-am gasit hotelului asta e moscheea de langa unde canta imamul invariabil la 5AM.
De la aeroport taxiul costa cam 5-600baht pana la hotel. Trebuie sa-i platesti taximetristului taxele de autostrada (85baht) si de aeroport (50baht).

Unknown spunea...

salut, mai ai ghidul de la lonely?